UA RU

Оптичний нівелір Sokkia b40

Оптичний нівелір Sokkia b40Оптичний нівелір Sokkia b40 - це один з кращих нівелірів в лінійці салона «Геоцентр». Даний прилад є новинкою в серії автоматичних нівелірів, який має вдосконалену захист від різних шкідливих впливів. Суперміцний і водонепроникний корпус не дозволить пристрою під час інтенсивної роботи засмітитися пилом чи пошкодиться від вологи.

Надійність і простота в експлуатації - ось головні характеристики, які описують оптичний нівелір Sokkia b40. Дані прилади швидко налаштовуються до роботи і успішно впораються з вібрацією і коливаннями на будмайданчику. «Геоцентр» радить своїм клієнтам купувати дану новинку за хорошими цінами.

Зорова труба з просвітленою оптикою гарантовано забезпечать Вам ідеальне зображення, тому оператор не буде напружувати свій зір, щоб розглянути об'єкт. Купуючи оптичний нівелір Sokkia b40, в комплекті Ви отримаєте: сам нівелір, висок, кришку для об'єктива, чохол з вінілу, інструменти, футляр і інструкцію.

Фотографії, характеристики та відгуки про товар Ви знайдете на сайті «Геоцентр». Такий універсальний пристрій, як оптичний нівелір Sokkia b40 відмінним помічником і «паличкою виручалочкою» в будь-яких роботах по вимірюванню. Інженерна, ландшафтна і земельна справа не може обійтися без таких пристроїв, як нівеліри.

Оптичний нівелір Sokkia b40 має багато автоматичних функцій, які забезпечать своєму власникові швидкість і простоту роботи в будь-який час. Нівелір може працювати в будь-яких погодних умовах. Для нього не страшна спека, будівельна пилу або дощ.

Купити оптичний нівелір Sokkia b40 в надійному корпусі і з ідеальними характеристиками можете в салоні «Геоцентр».