UA RU

Тахеометр Nikon


Тахеометр Nikon – пречудовий інструмент для виміру кутів і відстаней в замкнутому просторі (в приміщеннях) і на відкритій місцевості. Коли неможливо виміряти щось лінійкою або циркулем, такий прилад буде своєрідною паличкою-виручалочкою. Використовують його для своєї роботи багато геодезистів і люди, діяльність яких пов'язана якось з геодезією. Такий прилад стане в нагоді, звичайно ж, архітектору, будівельнику, картографові, а також представникам інших професій.

Природне середовище – місце, де щось виміряти точно без застосування спеціального обладнання дуже-дуже складно. Вимірювання можна провести, але точність їх явно буде дуже маленькою. Тому тахеометр Nikon при проведенні вимірювань в природі (на відкритій місцевості) буде просто незамінною річчю. Він допоможе вирахувати всі кути і відстані між предметами, точками, об'єктами з тією точністю, яка дозволить використовувати повноцінно ці дані в подальшому.

Компанія ГЕОЦЕНТР рекомендує тахеометр Nikon для проведення геодезичних досліджень на місцевості і в приміщенні.


У нас в асортименті є кілька моделей виробника Nikon. Кожна має деякі особливості, відрізняється від інших. Слід звернути на це увагу, вибираючи найбільш підходящий тахеометр. Nikon – бренд, що не потребує реклами. Прилади цієї торгової марки відомі своєю хорошою якістю, довговічністю, багатофункціональністю, зручністю користування і іншими достоїнствами. Купуючи тахеометр Nikon, можна не сумніватися, що прилад виправдає себе.

Якщо є бажання купити тахеометр Nikon, телефонуйте в ГЕОЦЕНТР!