UA RU

Електронний тахеометр Leica

Електронний тахеометр LeicaТахеометр електронний — прилад, котрому знайдеться застосування в будівництві, топографії та інших сферах діяльності людини, де важлива точність вимірювання кутів і відстаней на місцевості. Прилад значно спростить все вимірювальні заходи. Встановивши його у вдалому місці, можна за кілька хвилин зробити всі виміри і навіть записати отримані дані на електронний носій. Сучасні тахеометри обладнуються портами для карт пам'яті, як стандартних, так і міні. У нових моделях електронного тахеометра Leica передбачена також бездротова передача даних за допомогою модуля Bluetooth.

Електронний тахеометр Leica має багато важливих переваг. В першу чергу це висока точність вимірювань, що дозволяє отримати з його допомогою максимум необхідних даних. Тахеометр такий здатний працювати як з безвідбивачевим далекоміром, так і з відбивачем. Це свідчить про універсальність такого приладу, що дуже зручно. Електронний тахеометр Leica відмінно впорається з поставленим завданням. З ним працювати зручно і легко. Для більшої зручності прилад оснащується чорно-білим або кольоровим дисплеєм з підігрівом. Тобто, розрахований він на експлуатацію в широкому діапазоні робочих температур. Електронний тахеометр Leica — універсальний прилад, який повинен бути під рукою.

Купити електронний тахеометр Leica за відмінною ціною можна в компанії «ГЕОЦЕНТР».

Ми пропонуємо покупцеві на вибір дві сучасні моделі таких тахеометров з різним функціоналом. Детальну інформацію щодо однієї і другої моделі можна почитати на нашому сайті. Якщо Ви і після цього не можете визначитися, яка саме модель підходить Вам більше, зателефонуйте нам і обговоріть це питання з нашим компетентним фахівцем по телефону. Ми прагнемо кожного свого клієнта забезпечити найкращим обладнанням, а тому готові надати консультаційну допомогу. З нашою допомогою вибрати відповідний електронний тахеометр Leica або інший прилад буде зовсім не складно.