UA RU

Тахеометр Sokkia ціна

Тахеометр Sokkia цінаТахеометр Sokkia (ціна) являє собою високоточний і дуже зручний прилад, за допомогою якого можна безперешкодно проводити дослідження грунту, маркшейдерські і топографічні роботи. Перевагами даного пристрою, незаперечно, є його компактний корпус і багато різних функцій. Даний тахеометр розроблений з особливою можливістю вимірювання відстаней без допомоги відбивача на 1000 метрів.

Тахеометр Sokkia (ціна) - Ваш надійний помічник в будь-яких дослідженнях і геодезичних роботах. Його багатофункціональність відома всім сучасним дослідникам, які встигли придбати цю новинку. Фірма «Геоцентр» також пропонує Вам обзавестися даним видом тахеометра, для того, щоб Ваші дослідження проходили ще швидше і ефективніше.

Для тахеометра Sokkia (ціна) розроблена індивідуальна алфавітно-цифрова клавіатура, яка дозволяє швидко знайти або ввести бажані дані. Зручний джойстик поміщений на корпус таким чином, щоб користувач випадково не зміг натиснути його, збивши налаштування. Не прихований від користувачів і той факт, що тахеометри даної серії наділені більшою внутрішньою пам'яттю, ніж його попередники. Тепер пам'ять в 50 тис. точок дозволить користувачам зберігати до 100 файлів робіт.
Тахеометр Sokkia (ціна) має окремий USB накопичувач, який дозволяє обмінюватися даними і зберігати файли одночасно. Надійний корпус захищає пристрій від сильних морозів, від попадання пилу і вологи. Розробники подбали про те, щоб корпус пристрою не перегрівався на сонці, і не замерзав в холод. Таким чином, даний вид тахеометра можна використовувати при будь-яких температурах і погодних умовах.
Незважаючи на свою потужність, тахеометр Sokkia (ціна) енергоекономічний в своїй роботі. Висока точність вимірювальних робіт дозволяє користувачеві побачити дані вимірювань вже за 1 секунду. Зручні клавіші, підсвічування і інші параметри дають можливість користувачеві підлаштовувати під себе даний пристрій.
Бажаєте замовити зручний, функціональний і практичний тахеометр Sokkia (ціна)? Підприємство «Геоцентр» пропонує хороші ціни і відмінну якість вимірювальної продукції на сьогодні.