UA RU

Теодоліт ціна


Теодоліт цінаТеодолітом прийнято називати пристосування, яке призначене вимірювати горизонтальні і вертикальні кути. Більш того, теодоліт (ціна) може виконувати функції нівеліра, встановлюючи горизонтальність і вертикальність площин і ліній. Також даний прилад задає напрямки, з його допомогою можна визначити відстань і перевищення.

На сайті компанії «Геоцентр» Ви можете вибрати гідну модель. У вкладці «Теодоліт» (ціна уточнюється по телефону) представлені більше десяти різновидів цього приладу.


Заглянувши в історію виникнення даного геодезичного приладу, ми можемо з подивом помітити, що перші згадки про нього були датовані ще в 1571 році. З грецької мови «теодолітос» перекладається як «дивитися далеко», і з цим ми можемо точно погодитися. Будь-який теодоліт (ціна) має сім основних складових, з точним описом яких Ви можете ознайомитися на нашому сайті.

На сьогоднішній день сучасний теодоліт (ціна) буває чотирьох видів: електронний вигляд, або ж цифровий, лазерний, механічний і оптичний. Варто зазначити, що кожен з цих приладів має свої вимірювальні характеристики і відрізняються вони один від одного принципом роботи. У сучасному будівництві найчастіше можна побачити електронний вид теодоліта.

Якщо у Вас заплановано масштабне будівництво або ремонт Вашого приватного будинку, з одним рівнем Вам не впоратися. Вам потрібно придбати нівелір або теодоліт (ціна), щоб Ви нічого не наплутали і не робили нічого «на око». Багато маштабних будівництв були успішними і ефективними через часте використання вимірювальної техніки.

Бажаєте купити теодоліт (ціна) недорого в Києві, Україні? Компанія «Геоцентр» прийме Ваше замовлення і відправить його в короткі терміни.