UA RU

Електронний тахеометр Trimble

Електронний тахеометр TrimbleУ повсякденний набір геодезичного обладнання обов'язково входить електронний тахеометр. Такий прилад дуже хороший своїм функціоналом. Випускають таке устаткування різні фірми в різних країнах світу. Одні бренди більш відомі, інші – менш. Але електронний тахеометр Trimble  вже добре відомий українським будівельникам і геодезистам. Прилади цієї торгової марки мають кілька переваг, які і роблять їх затребуваними. Для прикладу можна відзначити просте, зрозуміле, але в той же час дуже зручне в роботі вбудоване програмне забезпечення. Досить ємна акумуляторна батарея дозволяє використовувати прилад кілька днів без підзарядки, чим можуть похвалитися далеко не всі тахеометри.

Електронний тахеометр Trimble легкий і компактний. Щоб перенести його з одного місця в інше, не доведеться витрачати багато сил. Це великий плюс для робіт на пересіченій місцевості зі складним рельєфом або на ділянках великої площі. Легкий тахеометр можна без значних зусиль переставити в іншу точку. Його завжди можна тримати під рукою.

Електронний тахеометр Trimble в асортименті нашої компанії представлений двома сучасними моделями, з характеристиками яких ознайомитися можна прямо на сайті.


У нас є також магазин в Києві, в якому можна подивитися прилад, що Вас цікавить, наживо. Тут також скористатися можна консультаційною допомогою фахівців. Це зручно для тих, хто вибирає тахеометр або інше геодезичне обладнання вперше. Електронний тахеометр Trimble – це чудовий вибір, якщо потрібен надійний і зручний в користуванні прилад для вимірювання відстаней і кутів. Легкий, зносостійкий, багатофункціональний, точний – це ті якості, які виявляють і цінують в електронному тахеометрі Trimble бувалі геодезисти.

Задумали купити електронний тахеометр Trimble? Ми можемо надати Вам такий прилад по хорошій ціні!