UA RU

Тахеометр Sokkia

Вимірювання кутів і відстаней між предметами і точками на місцевості було б вельми складним заняттям, якби не були придумані для цього спеціальні прилади. Тахеометр — прилад, який покликаний значно спростити процес проведення таких вимірювальних заходів. Завдяки цьому пристрою, виміряти всі необхідні величини можна, не сходячи з місця. Геодезисти, представники будівельних спеціальностей, картографи та інші фахівці використовують в роботі тахеометри різних торгових марок. Тахеометр Sokkia вважається одним з кращих. Цей прилад відмінно справляється з поставленими завданнями. Він досить зносостійкий для того, щоб служити і коректно функціонувати протягом багатьох років.

Тахеометр SokkiaТахеометр Sokkia представлений більш ніж тридцятьма моделями. Відрізняються різні моделі, перш за все, своєю функціональністю і точністю. У продажу можна знайти тахеометр Sokkia з кутовою точністю п'ять і шість секунд. Це середні показники точності даних. Якщо потрібно провести високоточні вимірювання, підійде прилад з кутовою точністю 1, 2, або 3 секунди. Тахеометри високої точності використовуються на найскладніших об'єктах. Для щоденної роботи, для виконання стандартних завдань відмінно підійде і середньо точне обладнання. Також, вибираючи тахеометр Sokkia, потрібно звертати увагу на тип його далекоміра. Безвідбивний далекомір більш функціональний, універсальний і взагалі більш зручний в роботі. Але і вартість приладу з далекоміром безвідбивного типу буде вищою.

Вибираючи тахеометр Sokkia, потрібно враховувати складність і специфіку завдань, для яких Ви плануєте його використовувати, а також можливості Вашого бюджету.

Якщо Ви вже визначилися з прийнятною моделлю, а також, якщо Ви до сих пір не знаєте, який саме тахеометр Sokkia Вам потрібен, телефонуйте в «ГЕОЦЕНТР»! Ми допоможемо кожному!