UA RU

Тахеометр Trimble ціна

Тахеометр Trimble цінаТахеометр Trimble (ціна) - це стандартний тип геодезичного обладнання, який стане в нагоді кожному геодезисту або маркшейдеру в його повсякденній роботі. Даний тип приладу розрахований на щоденне використання в будь-яких погодних умовах. Міцний, водонепроникний корпус з протиударними функціями, дає можливість його власникові отримувати точні дані в самих екстремальних умовах.

Тахеометр Trimble (ціна) забезпечить Вас дальністю вимірювань до 3 тис. метрів в одній призмі, і 400 метрів без відбивача. Такі функціональні можливості дозволяють використовувати тахеометр в будь-яких видах досліджень в інтенсивному режимі. «Геоцентр» - це та компанія, яка забезпечить Вас і Вашу бригаду точними вимірювальними приладами для різних геодезичних робіт.

Тахеометр Trimble (ціна) має вбудовану оптику Nikon, яка прославилася по всьому світу своєю чіткістю і ідеальним зображенням. Такий пристрій забезпечить Вам ефективну та дуже комфортну роботу протягом всього часу досліджень. Прилад не зависає, не ламається при низьких температурах або прямих сонячних променях. Винахідники і інженери подбали про те, щоб корпус пристрою не перегрівався і не замерзав.
У тахеометра Trimble (ціна) є зручна клавіатура, яка відразу ж Вам сподобається. Ви зможете швидко до неї звикнути і здійснити необхідні налаштування для роботи. Програмне забезпечення пристрою вкрай прості у використанні, так як розраховані на простого користувача, який, можливо, погано ладнає з електронікою.
Вам не потрібно буде постійно перенастроювати тахеометр Trimble (ціна) перед початком робочого дня. Всі дані автоматично зберігаються і Ви просто знаходите їх в збережених файлах. Ця функція дуже зручна для тих дослідників, які роблять багато вимірів і вводять чимало даних.
Чи хочете Ви, щоб у Ваших дослідженнях завжди брав участь незамінний, і завжди потрібний тахеометр Trimble (ціна)? Тоді поспішайте з Вашим замовленням на фірму «Геоцентр».