UA RU

Оптичні лазерні нівеліри

Оптичні лазерні нівеліриНівелір - це особливе пристосування, яке використовується в геодезичних роботах а також в будівництві. Якщо будівельникам необхідно визначити перевищення однієї точки поверхні над іншою, то їм це вдасться, за умови, якщо вони будуть використовувати оптичні лазерні нівеліри. Такі значення здатний визначити горизонтальний промінь нівеліра.

Сьогодні розрізняють кілька видів таких пристосувань, серед яких є лазерний, оптичний і цифровий нівелір. Якщо Вам необхідно точно виміряти ту чи іншу поверхню, будівлю або площу, найкращим було б використання оптичного лазерного нівеліра.

Нівелір, як оптичне пристосування, пройшов досить тривалий шлях до вдосконалення. Спочатку нівелір мав вигляд двох прозорих посудин з рідиною, які з'єднані між собою. Зараз же, оптичні лазерні нівеліри набули досить компактний і сучасний корпус, який обладнаний цифровим дисплеєм і надточними датчиками.

Сьогодні в Україні і по всьому світу свою популярність здобули автоматичні оптичні лазерні нівеліри за рахунок своєї унікальної функції - компенсатора. Ця функція призначена автоматично підтримувати оптичну вісь нівеліра в робочому, тобто, в горизонтальному стані. Довіра користувачів також викликав високий рівень точності і швидкість роботи. Оптичні нівеліри виключають наявність похибок у звітах і є надточними апаратами.

Порівняно недорога вартість робить оптичні лазерні нівеліри універсальними і затребуваними приладами. Сфера використання таких нівелірів дуже широка і різноманітна. Його можуть використовувати в монтажних, земельних, оздоблювальних роботах, при перевірці висоти, при заливці підлоги і т.д.

Вам потрібні в роботі оптичні лазерні нівеліри? Компанія «Геоцентр» - це одна з провідних фірм, у якій Ви можете безпечно купити вимірювальне обладнання.